BOOK EN DANSER

Hos Danceproject kan du booke professionelle og dygtige freestyle- eller showdansere til alle former for sceneshows. Vi danser til festivaler med DJ’s og kunstnere, i musikvideoer, laver større shows til forskellige events, private samt offentlige. Vi danser som freestyledansere på podier og scener, og optræder med de flotteste shows til store som små arrangementer i både Danmark og udlandet. Vi har samlet de bedste dansere og kan garantere en oplevelse der giver dig dagens adrenalinkick og et smil på læben… We Love To Dance!

Poledanser

2 poledansere inklusive flotte kostumer danser af 4 omgange. Polestænger kan medbringes mod et ekstra gebyr, hvis der ikke er opsat nogle på lokationen.

4.000,- eks. moms

Book


Freestyle podie- & eventdansere

2 dansere – mand/kvinde danser 4 sets á 25 min. varighed på podie eller scene. Danserne er på stedet i sammenlagt 4 timer.

3.950,- eks. moms

Book


Koreograferede podie- & eventdansere

2 dansere – mand/kvinde danser 4 koreograferede sets á 25 min. varighed på podie eller scene. Danserne er på stedet i sammenlagt 4 timer.

4.500,- eks. moms

Book


Professionelle dansere til sceneshows

Vi leverer dansere til shows, scene, events og meget mere. Du bestemmer antal dansere, kostumer mm. Vi leverer lige præcis det du efterspørger. Kontakt os og hør nærmere.

Kontakt for pris

Book