DET SIGER KUNDERNE

Vi har mange tilfredse kunder. Læs hvad nogle af dem siger om os her...

Danceproject var med til at lave en entre sammen med min mand og jeg til vores bryllup. Det var et super fedt show de lavede for os og ikke mindst for vores gæster. Vi havde ønsket 2 sange som betød noget for os, og de blev danset til den store guld medalje, udover det blev vi overrasket med en ekstra dans, og vi blev alle budt op til dans – det faldt i god jord hos alle, og et stort smil på alles læber. Vi er så super glade for at vi valgte danceprojekt til at gøre vores store dag til noget helt specielt. Jeg kan klart anbefale danceproject til andre som har brug for en fed oplevelse, minder for livet og et stort stort smil på læberne. Tusind tusind tak fra min mand og jeg.

Bryllup, Hvidovre

Hej Daniela Tak for en god time idag. Trods en del skepsis fra drengene, så blev det faktisk præcis det vi havde tiltænkt – nemlig noget gommen aldrig har prøvet før og noget der kunne udfordre ikke bare ham, men også give et godt grin for alle mand. Snakken går gevaldigt om alle de brændmærker de har fået på de mest mærkelige steder. Også er de i øvrigt vældig imponerede over de tricks du kunne:) Mission accomplished. Mvh Maibritt

Polterabend

Hej Daniela. Super friskt indslag i vores gade, Smilende og friske piger der udførte showet.! Meget proffesionelt. Tak for jer!

Ulla Jensen, Triump Viborg

Vi har nu flere gange siden år 2000 brugt DanceProject til firmaevents, og har altid været fuldt ud tilfredse. Der er hvergang blevet leveret super dygtige dansere der dukker op med god energi og flotte kostumer passende til begivenheden. Danserne der kommer, har en fantastisk udstråling og så leverer de nye og spændende oplevelser hver gang.

Thomas Juul Pedersen, Adm. dir. hos Yespeople Events

Hej Daniela. Som oplæg til min tale til Niels til vores sølvbryllup var det mit ønske med en can can dans, den passer til vores liv, der er som jeg ser den dans glæde, varme, kærlighed og der sker en masse. Jeg kunne ved hjælp af denne dans minimere min tale ved at sige hvad jeg synes dansen indeholder. Vore gæster synes det var et godt indslag og under dansen var der klapsalver. Pigerne der dansede gjorde det rigtig godt, det var flot sat op med masker, de dansede ind forbi bordene og til slut ud igen rigtig godt. Efterfølgende blev der taget fotos af Niels og pigerne og os alle fire. Daniela du lavede et flot arbejde, jeg er rigtig glad for det lykkedes mig at finde dig jeg er meget taknemmelig for det du har gjort. Jeg sender herigennem en stor tak til pigerne som ville bruge en lørdag aften i Hvidding. Hele arrangementet skulle være en overraskelse til Niels og det blev det til fulde, han syntes det var rigtig flot og var rigtig glad for det. Til slut kan jeg lige nævne at vores tre børn som er 21, 24 og 26 år også har rost både pigernes dans og indslaget meget. Tusind tak Daniela.

Bodil

Hej Daniela Lige en lille hilsen for at sige tak for en super herlig undervisningstime i poledance i forbindelse med Grethes polterabend. Det var både lærerigt (det stod den skønne underviser Rikke for) og enormt underholdende (det stod vi selv for). Tøserne var nærmest umulige at få smidt ud af dansestudiet igen. De blev ved med liiiiige at skulle prøve nogle af de tricks som Rikke kunne vise dem – også selvom det næste hold stod og bankede på døren. 🙂 Vi gik derfra med lyst til mere, gode grin – og et par blå mærker 😉

Lene og de andre polterabendhøns