DANCEPROJECT

LIDT OM OS...


DanceProject er på event fronten underholdning i 1. klasse med professionel dans udført af professionelle dansere. Vi arbejder kun med dans og har derfor ekspertise på området, dans og performance.

 

Hos Danceproject finder du underholdning med professionelle dansere. Du kan vælge mellem professionelle event dansere, eller et team af professionelle  showdansere der kan give dine gæster den bedste oplevelse i form af flotte koreograferede danseshows skræddersyet netop til dit event.

 

Det særlige ved Danceproject er, at danserne her har stor erfaring bag sig, de er super dygtige og forstår at underholde publikum under professionelle vilkår. Vores mål er at levere en unik oplevelse og vi tilbyder derfor et udvalg af enestående piger, som er headhuntet rundt omkring i Danmark.

 

Pigerne møder op med moderne og festlige kostumer passende til den givne lejlighed. Deres fornemmeste opgave er at give dine gæster en uforglemmelig performance og der fokuseres fuldt ud på, at give alle vores kunder den absolut bedste oplevelse.

Danceproject laver shows til firmaevents, SceneShows, koncerter, diskoteker, til reklamer, samt andre events. Vi leverer det flotteste danseshow netop efter dit ønske.

 

Derudover tilbyder Danceproject også danseundervisning og lektioner i koreografi, samt danseworkshops til musicals, revyer, musikvideoer, skoleprojekter, firmafester, polterabends, kursusweekender m.m. Danceproject har dygtige instruktører/danselærerer til enhver kategori indenfor danseundervisning som Showdance, Salsa, Hip hop, Moderne dans, Poledance, Jazzdance, Funk, Latin, Ballroom Fitness, Brudevals m.m.

 

Eksempler på diverse arrangementer vi har lavet indslag/jobs til er: Danceshows til konfirmationer, bryllupper, polterabends, Koncerter, private arrangementer, Firmafester, Diskoteks Events,  Tv reklamer, Biograf reklamer, Gallapremierer, Festivaler og fødselsdage. Til disse arrangementer har der nogle steder været professionnelle Event/Freestyle dansere og til andre professionelle Koreograferede Showdansere.

Jeg er født i 1977 og startede til dans i Viborg  som 3 årig i 1980 med 2 års disko-pardans på byens danseskole, palæ i Viborg. Derefter dansede jeg som 5 årig, ballet i 2 år (1982) hos Ellen Østerbys balletskole i Viborg. Igen kom jeg tilbage til dans på palæ i Viborg, som jazzballet danser i 1984-1986.

 

Som 11 årig i 1988,  blev jeg selv ansat og stod for en masse dans i Viborg, i  samarbejde med kommunens ungdomsklubber som autodidakt underviser og koreograf. Deraf opstod sammensætning og opførelse af flere shows til diverse små klubarrangementer og med tiden (1993) større arrangementer.

 

Efter nogle år med dans i Viborg, søgte jeg mere, og der kan herunder ses hvilke forløb jeg har gennemgået med årene.

 

I 1996 tog jeg en Koreograf uddannelse igennem den fri ungdoms uddannelse med bl.a ophold og danseforløb på ArteDanza i Italien.

I 1999 Deltagelse i internationalt stage med Terry Beeman og A.C Ciulla fra Broadway Dancecenter, begge er flere gange prisnomineret (Grammy Award vindere). De har begge arbejdet med mange kendte ansigter som Ne-Yo, Chaka Khan, C&C Musik Factory, m.fl, og de har begge koreograferet samt danset i div. kendte musikvideoer og musicals, og arbejder den dag i dag stadig som deltidsundervisere på Broadway Dancecenter i New York.

 

I 1999-2005 koreograf og danser bag flere forskellige showhold og Dansestudiet DanceProject.

 

Maj 2010 certificeret  Zumbainstruktør.

 

November 2010, deltagelse i workshop med Sarah Jane Aboboto. Hun har danset og koreograferet for Madonna, Kylie Minogue, Gwen Stefani, Jamelia, Daniel Beddingfield, Chaka Khan, m.fl.

 

2011 Deltagelse i workshop med Britney Spears dancecrew

 

2012 Certificeret poledance instruktør med diplom

 

Maj 2013, ansat som danseunderviser på Holstebro balletskole.

I dag arbejder Danceproject fortsat med professionelle showhold til store arrangementer over hele Danmark, samt med professionelle event/freestyle dansere. Derudover, udbyder vi dans for alle aldre i forskellige genrer hos dansestudiet “Danceproject” i Viborg. Danserne og jeg deltager også ofte i diverse workshops samt udbyder egne workshops med  kendte dansere i dansestudiet i Viborg.

 

DanceProject’s Dansestudie har dans i Viborg, med dansere fra hele oplandet såsom, Almind, birgittelyst, tapdrup, kvorning, hjarbæk, vejrumbro, rødding, rødkærsbro, bjerringbro, ravnstrup, stoholm, sparkær, skive og hald ege. mfl.

 

Vil du også gå til dans i Viborg, og muligvis stræbe efter at blive en af vores show eller event dansere, kan du starte på et begynderhold med det samme.

Vores filosofi

“We dance for laughter, we dance for tears, we dance for madness, we dance for fears, we dance for hopes, we dance for screams, we are the dancers, we create the dreams”.

Eksperter

Vi arbejder kun med dans og har derfor ekspertise på området.

Kontakt os

Mange hold

Vi har mange hold indenfor dans. Se holdoversigten for det fulde overblik.

Læs mere

Booking

Du kan booke dansere hos os til alle former for events. Se mere under booking.

Læs mere

Udlejning

Du kan leje dansetøj, udstyr, podier og meget mere hos os.

Læs mere