Tilmelding

Læs venligst al relevant info vedr din tilmelding her:

Sæsonen starter den 12 August 2019 og slutter den 20 December 2019.

Al kommunikation med Danceproject Dance Academy foregår via mail. Her sendes al info ud omkring undervisning, workshops, shows og events m.m. Det er derfor vigtigt, at du informerer os, såfremt du ændrer dine nuværende oplysninger.

Du kan tilmelde dig til vores hold via dette link:https://danceproject.dk/holdoversigt/

Ved tilmelding og indbetaling af kontingent er betalingen bindende for den tilmeldte sæson.

Når du har tilmeldt dig et hold hos Danceproject Dance Academy giver du samtidig dit samtykke til, at al video optaget i timerne og alle billeder må benyttes til offentlig reklame. Du giver samtidigt dit samtykke til at vi må opbevare dine data og sende dig relevant info pr mail, så længe du eller dit barn er tilknyttet studiet.

Elitehold:
De som kommer på elite hold skal have et højt niveau, men vigtigst af alt den rette indstilling. Det er trænere og ledelsen sammen, der afgør om en elev er dygtig nok til at komme på et elitehold. For elitehold er der særregler, og man får som elitedanser tilsendt nogle vedtægter der skal overholdes, og underskrives af forældrene hvis man er under 18 år.

Betaling:
Betaling sker to gange i løbet af året, da vores vores sæson er delt over henholdsvis 6 og 5 måneder.
1 sæson løber fra Januar til 22 Juni og 2 sæson løber fra August til December. Der kan enten betales via banken eller via mobile pay. Uanset hvilken betalingsmåde der bruges, er det obligatorisk at skrive fulde navn ved overførslen.
Find vores priser her:https://danceproject.dk/priser/

Ferier:

Vi holder lukket i uge 7, påske og pinse, skolernes sommerferie, uge 42, på helligdage og juleferie.


Information vedr alders fordeling:

Mini Kids 4-7 år

Kids 7-12 år

Teens 8-14 år

Adults 15+

Indmeldingsregler & Praktisk info
Der er et engangs indskrivnings gebyr til dansehold & Poledance på 60 kr.

Ved indbetaling af kontingent er indmeldingen bindende for den betalte sæson.

Udmelding: udmelding kal ske skriftligt hver den 1 første i måneden før en ny sæson. Dvs 1 december og 1 Juni hvert år, ellers hæfter man for den kommende sæson.

Kostumeordning:

Vores Kostumeordning for dansere er obligatorisk. Det er 200 kr der er indlagt i prisen. De går til kostumer og accessories til shows, samt den tid vi bruger på at opsætte disse shows. Og det er en super billig løsning for alle.
Obs! Alt tøj til Elite holdene er deltagernes eget ansvar og indgår ikke i vores kostumeordning.

Vores kostumepolitik er således at DanceProject står for alle de fine og flotte kostumer til enhver optræden.
Alle dansere hos Danceproject skal selv medbringe, basis tøj til at have under de af vores kostumer der kræver dette. Dvs. sorte neylon strømper eller leggings, hotpants, og en sort strop top.

Mvh
DanceProject.dk