Tascha Emma Hanssen

Tascha

Emma Hanssen

Instruktør Elite teams

Jeg hedder Tascha og jeg er 20 år gammel. Jeg er en meget åben og livsglad pige, der til dagligt beskæftiger mig med koordination af shows, samt lidt undervisning på DanceProject og på Hald Ege efterskole og friskole. Jeg har danset i 8 år og har speciale i La style/hip hop, showdance og kan også undervise i moderne og teknik.

Jeg har i mine tidligere år deltaget i diverse showdance, disco og hip hop konkurrencer, deltaget til JM og DM i discodance og hip hop. Jeg har vundet guld 3 gange til Jysk mesterskaberne og guld 2 gange til Danmarks mesterskaberne, samt en masse andre flotte pladser til mindre konkurrencer.

Jeg startede ved DanceProject i 2014 for at forbedre min dans på andre områder og for at lære noget nyt og andet end disco dance. I dag har jeg dog fået en væsentlig større funktion som kooridnator når der laves shows ud af huset.

I dans, underviser jeg både børn, unge og voksne, for at dele ud af min erfaring, så de kan udvikle sig til dygtige og bedre dansere. Jeg underviser de elever, der kommer fordi de synes dans er sjovt og kun er en fritidsinteresse, men samtidig underviser jeg og arbejder med de elever, der gerne vil mere med dansen og udvikle sig til mere professionelle dansere i fremtiden.
Målet med mine timer er at vi skal have sjove, men lærerige dansertimer. Jeg fokusere på at alle skal føle sig godt tilpas i mine timer og samtidig få den mest mulige udvikling ud af hver enkelte elev.
Danse hilsener Tascha 🙂